Woning Verbouwen

HArtong Bouwbedrijf - woning verbouwenEen woning verbouwen geeft vaak een hele nieuwe kijk op uw woning, toch komt er tijdens zo’n verbouwing veel op uw af. Wat voor begroting hebt u nodig, waar moet u beginnen en waar moet u allemaal rekening mee houden? Hartong helpt u op weg om een verbouwing stapsgewijs aan te pakken. Zo voorkomt u verassingen achteraf!

Voorbereidingen

Het is belangrijk om van te voren te bekijken en voor uzelf op een rijtje te zetten wat u exact wilt gaan verbouwen. Wilt u uw keuken, badkamer of uw zolder tot slaapkamer verbouwen. Maakt, of laat een gedetailleerde bouwtekening maken van de verbouwing. Werk deze vervolgens ook zo goed mogelijk uit. Schakel de juiste vakman voor de klus in.

Verbouwing

Zorg voordat u gaat verbouwen, dat u de verbouwing financieel rond hebt. Dit scheelt u namelijk veel kopzorgen. Hebt u een bouwvergunning gekregen, dan staat deze onherroepelijk vast en kan niet meer ingenomen worden. Zorg tijdens de verbouwing voor de veiligheid van uzelf en de aannemer. Uiteraard draagt het bouwbedrijf ook zorg voor de veiligheid. Tevens kan een bouwbedrijf u de hele klus uit handen nemen. Belangrijke informatie zal met u worden gedeeld, maar u hebt de stress van de verbouwing er niet bij.

Oplevering

Zijn wij klaar met uw verbouwing, dan lopen wij het werk met u na en vertellen wij wat wij exact hebben gedaan. Daarbij vragen wij ook of u akkoord gaat met onze verbouwing. Hebt u nog op- of aanmerkingen, dan willen wij graag naar u luisteren om alles naar uw wensen te voldoen. Wij werken samen met de specialisten van Houtens, een erkend klussenbedrijf met jarenlange ervaring in de branche.