Houten kozijnen en deuren

Houten kozijnen zijn vandaag de dag nog steeds erg populair. Bedenk goed welke soort u wilt laten plaatsen. Het aanzicht van uw woning wordt namelijk grotendeels bepaald door uw kozijnen. Maar welke kozijnen zijn nu het meest geschikt voor uw woning? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. Wij renoveren of vervangen uw kozijnen op deskundige wijze.

Waarom kiezen voor hout?

Hout heeft allerlei voordelen vergeleken met andere materialen als aluminium of kunststof. Er wordt meestal gezegd dat u veel meer onderhoudskosten maakt. Dit is een onjuiste redenering. Er is ontzettend veel ontwikkeling geweest van technieken voor de afwerking van hout en het onderhoud is nu minimaal. Dit type kozijn is eenvoudig te repareren wanneer het een beschadiging oploopt. Daarnaast biedt hout een goede isolatie waardoor u op uw stookkosten zult besparen. En schilderen tijdens een renovatie is een optie in tegenstelling tot andere materialen. Bij aluminium of kunststof moet u eerst een basecoat aanbrengen voordat u kunt schilderen.

Uitgebreid assortiment

Het assortiment is zeer breed, er worden vele typen hout aangeboden door onze experts. Ook vindt u altijd wel de gewenste kleur. Met een houten kozijn geeft u uw woning een klassiek uiterlijk. Het is mogelijk om een kozijn van hout te schilderen met doorzichtige lak of in diverse kleuren.

Samenwerking met lokale bedrijven

U kunt bij ons een specialist uit uw regio vinden voor het vervangen van uw raamkozijn, deurkozijn, kozijn voor uw dakkapel, schuifpui of schuifdeur. Wij brengen aanbieders en iedereen die op zoek is naar een vakkundige specialist bij elkaar. Op onze website vindt u een selectie van bedrijven die een goede prijs bieden ten opzichte van de kwaliteit die zij leveren. Bij ons vindt u altijd een specialist die vakmanschap levert.

Tot 40% besparen op uw investering

Laat de kozijnen voor uw deuren of uw raamkozijnen op maat maken en plaatsen door onze experts. De prijzen kunnen erg variƫren, betaal niet onnodig teveel. Wij begrijpen dat het een grote investering daarom bespaart u bij ons tot wel 40% op de aanschafprijs van een kozijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op Kampmankozijnen.nl.